Ny App til sejlerfolket

Nu kan du gratis tage Sejlsikkert App’en med dig, når du skal en tur på vandet.
Med App’en har du altid de nyeste strøm- & vindforhold lige ved hånden, og du kan sågar se hvor forsvaret holder skydeøvelser. App’en er resultatet af et samarbejde mellem Trygfonden, Søfartsstyrelsen, Søsportens Sikkerhedsråd, DMI og forsvaret.

App’en kan frit downloades fra App Store til Iphone og fra Google Play til Android.
Den nye App indeholder en masse nyttige informationer omkring vejr forhold, og det at være til søs. Der er lagt stor vægt på at App’en skal være sejlernes fortrukne app når en tur på vandet skal planlægges, og derfor er den også udviklet i samarbejde med fritidssejlere, for fritidssejlere.
Igennem de senere år, er det blevet mere og mere populært at være på vandet, og der er kommet mange ny-sejlere til, som måske ikke har så stor erfaring endnu. Den nye app skal være med til at øge sikkerheden til søs, og give fritidssejlere mere viden og erfaring, så farlige situationer kan undgås.

Der har været en stor vækst i vandsports klubberne gennem de sidste år, og specielt denne gruppe af folk på vandet udgør en større risiko for ulykke og farlige situationer. Det er ihvertfald udmeldingerne fra flere ro- & kajakklubber som har brug for stille og roligt vand, for at kunne nyde deres hobby.

Be the first to comment on "Ny App til sejlerfolket"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*